De leverancier van gevelproducten voor het noorden

Met veel kennis van het ambacht wordt bij de Gevelwinkel breed ingezet op alles wat te maken heeft met het herstellen en restaureren van gevels en buitenzijden van monumentale panden, historische panden en ons erfgoed.

Beheerders

De Gevelwinkel wordt beheert door Anna de haan en Harmen Schippers. Anna verzorgt het klanten contact en beheert de bestellingen, leveringen en administratie. Harmen heeft als gevelspecialist veel ervaring op het gebied van gereedschappen en producten, en is uw vraagbaak voor gericht advies.

Vak- en producttraining

Naast dat we zelf dagelijks op de steiger staan verzorgen we ook, met name in de wintermaanden, vakgerichte cursussen. We merken dat de all ins en outs over geschikte restauratieproducten bij restauratiebedrijven vaak onvoldoende bekend is. Daar willen we instappen om zoveel mogelijk betrokken te zijn bij dit mooie vak met een breed pakket aan diensten, waaronder het leveren van de juiste materialen.

Professioneel gereedschap voor Gevelspecialist, Voeg-, en Metselbedrijven

Binnenkort kunt u onze producten ophalen van onze nieuwe locatie op de Stapeling 10 in heerenveen. Voegspijkers, emmers, zeven, verschillende bouwstoffers we hebben vele producten op voorraad

Contact